Despre noi - Pasaj Fier Forjat

pasaj-despre-noi

Prezentarea generală a companiei

Societatea comercială PASAJ S.R.L. a fost înființată în anul 1994 și are sediul în Județul Dolj, Municipiul Craiova, str. Bariera Valcii nr. 255.

Sediul firmei și activitatea de fier forjat se desfășoară într-o hala industrială pe 3 nivele, în suprafață totală construită de 3500 mp. Hala este așezată lângă centura de nord a orașului (acces TIR).

De-a lungul timpului am exportat în Franța, Italia, Germania sute de tone de produse manufacturate în atelierele firmei Pasaj.

În prezent activitatea firmei PASAJ se desfășoară în 3 direcții descrise mai jos.

Cere o oferta chiar acum

Compania noastră îți oferă tot ce vrei din fier forjat. Tot ce îți rămâne de făcut este să ne contactezi.

Direcții de activitate

1. PASAJ – Fier Forjat – “Tot ce vrei… din fier forjat” și Vitralii

Toate produsele noastre se execută numai la comandă. Produsele sunt obținute prin treceri succesive prin foc, prelucrate manual fără șabloane, vopsite în câmp electrostatic. O parte dintre acestea sunt înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci prin urmare produsele sunt protejate prin lege împotriva reproducerii.

2. PASAJ – Închiriere spații și cazare muncitori

Spații depozitare/producție.
Disponibilitate de cazare: până la 100 de locuri, băi, TV, internet, frigidere, bucătării, grătar, terasă, parcare supravegheată video.

3. PASAJ – Protecția mediului

S.C. Pasaj S.R.L. este distribuitor de materiale absorbante pentru substanțe toxice, benzină, motorină și alte hidrocarburi, deversate accidental pe pavimente, sol, apă, produse de curățat, de fabricație germană.

error: Content is protected !!