Taburet Arbore - Pasaj Fier Forjat

Taburet Arbore

Descriere

Acest taburet face parte din linia „Arbore”. Potrivit pentru sufragerie/hol/terasa sau baruri. Acest taburet se livreaza cu sezut din lemn (ca in poza) sau tresaj metalic. Specificul acestei linii este faptul ca in proportie de 100 % fierul din care este alcatuita este trecut prin foc si batut cu ciocanul.

Detalii Tehnice

Vopsire in camp electrostatic!
Diametru 30 cm. Inaltime 45 cm. Greutate 4 kg.
Patina (vopseaua pentru efectul final) poate fi aurie, aramie sau argintie. Partile componente din lemn vi le putem oferi in una din culorile: salcam, mahon, cires, verde sau alte nuante.

Lemnul de brad este tratat cu solutii speciale si are un finisaj si un aspect deosebit.

Detalii despre produsele noastre

Toate produsele noastre se executa numai la comanda. Nu furnizam din stoc. Termenul de executie difera in functie de produs, model, cantitate. Termenul minim de executie este de 10 zile lucratoare.

Plata se poate face in contul de UniCredit Bank (scris pe pagina de contact) sau prin ramburs postal. Pentru orice comanda se percepe un avans de 50 %. Restul de plata se va efectua inaintea ridicarii comenzii sau prin ramburs la livrare.

In functie de comanda putem asigura transportul cu masinile proprii sau prin curierat rapid.

De ce produsele noastre sunt unicate

Produsele sunt obtinute prin treceri succesive prin foc, prelucrate manual fara sabloane, inspiratia de moment a maestrului forjor dandu-le forma finala! Metalul este innobilat de focul produs prin arderea carbunelui extras din adancuri, cat si de inspiratia unui renumit artist, creatorul modelelor noastre. Firma Pasaj® si produsele sale sunt inregistrate la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci prin urmare produsele sunt protejate prin lege impotriva reproducerii.

error: Content is protected !!